Citroensap om het haar lichter te maken met een föhn?

Was en conditioneer je haar zoals je normaal zou doen. Herhaal het proces dagelijks totdat je haar de gewenste schaduw heeft.

Citroensap om het haar lichter te maken met een föhn?

Was en conditioneer je haar zoals je normaal zou doen. Herhaal het proces dagelijks totdat je haar de gewenste schaduw heeft. Voeg 2 eetlepels citroensap toe om het bliksemproces te versnellen. Om erachter te komen, praatten we met een paar beroemde coloristen voor de 4-1-1 over alles wat met citroenzuur en haar te maken heeft.

Blijf lezen om alles te weten te komen over het gebruik van citroensap voor haar. Citroensap maakt je haar lichter door te werken met de zon of UV-stralen. Het werkt niet met een föhn. Terwijl de zon het haar tot een punt op zichzelf zal verlichten, verloopt het proces langzaam.

Het zuur in citroensap versnelt het proces. Om de vraag te beantwoorden, nee, je kunt je haar niet lichter maken met citroenen en een föhn. Als je citroenen wilt gebruiken om je haar lichter te maken, moet je buiten zitten en ook zonnebrand krijgen. Hoewel je misschien probeert dit effect opnieuw te creëren met een föhn, heeft het simpelweg gebruiken van een föhn op het haar met citroensap NIET hetzelfde effect en werkt het niet.

Dus het idee dat je van nature een flessenblonde look krijgt van citroensap, zal waarschijnlijk niet doen wat je wilt, tenzij je al een blondine bent. Hallo, uit eigen ervaring met het gebruik van citroensap op mijn haar is, dat het bij donkerbruin haar het meestal zal verduisteren met rode tinten en niet blond. Spritz het citroensap mengsel in je haar en ga dan 1-2 uur buiten in de zon om het citroenzuur in het citroensap te activeren en je haar lichter te maken. Hoewel dat misschien niet veel lijkt, moet u er rekening mee houden dat hoe meer u uw haar blootstelt aan citroenzuur, hoe meer u het in de loop van de tijd verslechtert.

Citroenen hebben meerdere doelen gediend op het gebied van gezondheid en schoonheid buiten het normale steken van een citroen in je water voor een beetje smaak. Aanvankelijk, Ted maakte grapjes over hoe hij tijdens zijn ambtstermijn als badmeester tijdens een zomervakantie „een beetje citroensap in de oude dweil schuimen, spelen met enkele natuurlijke hoogtepunten; maar uiteindelijk wordt hij misleid om zijn haar blond te verven. Qua timing zegt Monahan dat er doorgaans drie tot vier toepassingen nodig zijn voor merkbare verlichting van citroensap. Als je zwart haar hebt, krijg je waarschijnlijk een roodgetinte highlight waar je het citroensap aanbrengt.

Je moet echter begrijpen dat citroensap geen bleekmiddel is en alleen zal dienen om je eigen natuurlijke haarkleur lichter te maken. Rijk aan vitamine C en vitamine B, foliumzuur en mineralen zoals fosfor, magnesium en calcium maken het de perfecte oplossing om te helpen bij de revitalisering van volumineus, gezond haar. De meeste artikelen gaan over het gebruik van citroenen en de zon of zelfs hoe je Sun In gebruikt om je haar lichter te maken. Citroen voor haargroei is een vertrouwd regime geweest om de meest gevreesde vijanden van haargroei te bestrijden - roos en haaruitval.

Het maakt donkerbruin haar bijvoorbeeld alleen een lichtere bruine tint en het zal je haar geen blonde kleur geven, zoals bleekmiddel of peroxide.

Leave Message

Your email address will not be published. Required fields are marked *