Gebotteld citroensap om het haar lichter te maken?

Pers het sap uit de citroenen in de spuitfles en voeg water toe. Je hebt ongeveer twee delen water en een deel citroensap nodig.

Gebotteld citroensap om het haar lichter te maken?

Pers het sap uit de citroenen in de spuitfles en voeg water toe. Je hebt ongeveer twee delen water en een deel citroensap nodig. Maak je haar nat en spuit vervolgens het citroensapmengsel over je hele hoofd of gewoon over de secties die je lichter wilt maken. Om het citroensap te activeren, gaat u 1 tot 2 uur in de zon zitten.

Wil je glanzend en lichter haar? Als je hoort dat je zeker al hebt besloten om op de kapsalon te rijden, omdat je een helderder haar kunt hebben zonder veel te zwoegen, nietwaar? Ja, dat ben je. Maar als we zeggen dat je gemakkelijk licht en zijdeachtig haar kunt krijgen met slechts één product, namelijk Lemon. Wat is dan jouw mening? Zonder enige aarzeling kunt u deze formule van citroen lenen. We zien dat kapsalons maximaal zware haarproducten gebruiken, die in echte feiten schadelijk zijn.

Deze producten belemmeren de haargroei weer erg duur. Gelukkig heb je een manier om je aan te passen om je haar thuis lichter te maken, wat zowel onschadelijk als goedkoop is. Kies gewoon een citroen met een paar andere elementaire ingrediënten en verhard de kans om je haar lichter te maken. Het aanbrengen van citroensap is echter niet genoeg, moet andere elementen toevoegen.

Dus zonder tijd te verspillen, laten we de stappen lezen om je haar lichter te maken met citroensap. Dit is geen uitzondering meer om te zeggen dat citroen vitamine C bevat die voldoet aan ons vitaminetekort en onze immuniteit versterkt. De manier waarop het werkt op ons lichaam, ook een bleekmiddel voor ons haar. Mensen verlangen naar verschillende soorten producten om hun haar lichter te maken.

Maar ze vergaten dat de latente sleutel om hun haar lichter te maken in hun keuken zou kunnen zijn, Het citroenzuur in citroen maakt het haar efficiënt wit en geeft het een zachte en oplichtende kleur. Het pure gebruik van een citroen, laat je haar niet oplichten, het toevoegen van zonlicht kan je volledige dekking geven. Tegenwoordig zijn er veel nuttige en unieke huismiddeltjes voor schoonheidsverzorging, en citroensap is een ander gunstig huismiddeltje voor haar dat een glanzend en lichter haar behoudt. Het is de veiligste manier om op te vertrouwen.

Tegen lage kosten kunt u genieten van deze haarverfmethode. Limoensap is relatief lichter en zachter. Omdat het een zure stof is, kan het je hoofdhuid beschadigen. Als gevolg hiervan kunt u te maken krijgen met droog haarprobleem, haaruitval, inclusief schedelprobleem.

Breng niet regelmatig citroensap aan op je haar, er moet een tussenruimte van 3 tot 4 weken zijn. Blootstelling aan de zon is nodig tegen de tijd dat u het hebt aangebracht. Haarverzorging is een must als je klaar bent om je haar te wassen. Een goede haarconditioner is bestand tegen alle haarbeschadigingen en maakt de haarvergrendeling zacht en veerkrachtig.

Laten we twee Hero-mixers met citroen maken voor jouw onderwerpen. Snijd de citroen in plakjes en maak er sap van met een handpers of knijp met je handen. Zeef de sappige vloeistof in een kom, zorg ervoor dat de citroen volledig wordt geperst. Toevallig, als sommige zaden worden gemengd met het sap, dan is het geen punt van zorg.

Zoals je weet, neemt citroen citroenzuur aan. Als je het meteen gebruikt, kan dit problemen veroorzaken voor je haar. Daarom is het beter om er een grotere hoeveelheid water in te mengen om het zuurgehalte te verlagen. Zelfs je kunt een kopje water nemen en citroen van bovenaf persen.

Neem ten slotte een lepel of een stokje om de citroenmix op te roeren. Kies een mooie spuitfles van jouw smaak en besprenkel deze over je vlechten. Vergeet de bovenste lagen van je haar niet. Dit deel is het belangrijkste onderdeel.

Je kunt ook een haarkleurborstel krijgen zodat je de mix in je haar kunt aanbrengen. Als er genoeg mengsel over is, ben je bereid om met het hele hoofd mee te gaan. Houd er rekening mee dat je het haar niet lichter kunt maken door alleen citroen te gebruiken. Als je dat denkt, dan vergis je je ten zeerste.

Zon is hier de verborgen agent die het citroensap actief kan maken. Dus na het afwerken van de laag citroensap op je haar, verwarm je je haar een paar uur in het zonlicht. Zodra het citroensap is geactiveerd, opent het de nagelriemen en verdwijnt het pigment. In totaal is deze haarbehandelingsmethode nuttig om op te nemen.

Dus probeer het en maak het haar lichter zoals anderen. Je hoeft alleen maar de citroen doormidden te snijden en een sap van de limoen te maken door erop te drukken. Houd het limoensap in een pot en je ogen alert om te zien of er zaden zijn of niet. Als er een is, neem dan die zaden opzij.

Om uw werk te versnellen, kunt u een sapruimer gebruiken in plaats van handen. Versterking van kokosnoot- of amandelolie in je haar geeft je zeker schadevrij haar. Olie wordt gebruikt voor betere voeding. Olie voorkomt ook de droogmiddelen van citroen.

Voeg na olie 1 theelepel kaneelpoeder toe, dat verlichtende haarcomponenten bevat. Dus door deze stap te volgen, kunt u vol vertrouwen genieten van een lichter haar. De gemakkelijke en eenvoudige manier om alle dingen door elkaar te halen, is door een kale spuitfles te nemen en deze te schudden totdat alle spullen heel goed combineren. Als je liever een kom hebt om alle dingen te mengen, kun je dat zeker.

Gebruik het alleen over de beoogde gebieden om het haar lichter te maken. Je mag het helemaal over je hoofd strooien, of anders draden kiezen om naar boven te wijzen. Breng het eerder aan, je bereikt het zonlicht. De zon maakt de aanstekers levend en verwijdert alle pigmenten.

Olie probeert het water uit je haar te absorberen en het sterk en gezond te houden. Een bepaalde periode in de zon zitten, zoals 2 uur, kan je een behoorlijk serieuze kleur geven die je niet wilt. Dus, om te voorkomen dat je die zonnebrand krijgt, vergeet dan niet om een geschikte zonnebrandcrème over je hele gezicht en lichaam te gebruiken voordat je naar buiten gaat om je haar lichter te maken. Het is veiliger om biologisch citroensap op je haar te gebruiken.

Met biologisch bedoelen we degene die je zelf uit de citroen knijpt. Omdat het in de winkel gekochte citroensap chemicaliën kan bevatten en sterk wordt verwerkt, is het op deze manier veiliger. Nou, wie dacht er zelfs aan dat zo'n natuurlijk element als citroensap je haar zou kunnen verlichten, de dromerige haren? Het volgen van de stappen om je haar lichter te maken met citroensap kan zowel je geld als tijd besparen, en vooral, de chemische inversie. Kleurstof, chemische stoffen en bleekmiddel kunnen uw strengen beschadigen.

Het is dus tijd om te kiezen voor iets natuurlijks. Doorloop onze methoden en pas bij jezelf. Lees meer Hoe haardichtheid te verhogenLees verder Hoe haar met lage porositeit te laten groeienGa verder U moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen. Mis ons artikel over dagelijkse levensstijl en recepten niet.

Ik nam contact op met Joe J. Cincotta, PhD van Federici Brands om de wetenschap achter deze citroenhaarhack te ontdekken. Hij legde uit dat de vrucht in feite een verlichtend effect heeft. Het zuur werkt samen met de UV-stralen van zonlicht om het verhelderingsproces te activeren en te versnellen.

Het oxidatieproces tast de melanine (a, k, a) chemisch aan en vermindert deze. Zodra dit gebeurt en het haar lichter is, zijn de resultaten permanent. Haar zal niet vervagen of donkerder worden tenzij het met kleur is behandeld, of in mijn geval groeien er natuurlijk donkerdere wortels uit. Als je al echt droog haar hebt, stelt hij voor om drie delen citroensap te mengen met een deel leave-in conditioner.

Toen ik echter ouder werd en gefluister hoorde over hoe slecht het was voor je haar, bleef ik in plaats daarvan met citroensap. En net zoals je moet vasthouden aan tinten van je natuurlijke kleur wanneer je kiest voor een toner, gooi de citroenen misschien weg, tenzij je haar al redelijk licht is. Maar zoals we hebben opgemerkt, wees gewoon heel, heel voorzichtig, je krijgt geen citroensap op je hoofdhuid en hydrateert, hydrateert, hydrateert, hydrateert voor en na. Citroenen hebben een behoorlijk deel van vitamine C, dat wel verhelderende eigenschappen heeft (vergelijkbaar met hoe een vitamine C-serum wordt geprezen voor het verlichten van donkere vlekken op de huid); het citroenzuur in citroensap kan ook de strengen opfleuren door het haar te oxideren, zegt Carrie McCard, colorist bij Rita Hazan.

Maar de grootste zorg om naar te zoeken? Citroensap droogt en kan extreme lichtgevoeligheid op de huid veroorzaken. Het is beter om vers geperst citroensap te gebruiken om je haar lichter te maken, omdat verpakt sap sterk wordt verwerkt en chemicaliën bevat. Maar aangezien mijn versie van Manhattan geen zwembad heeft, raadde Cincotta aan om twee delen vers geperst citroensap te mengen met een deel warm water in een spuitfles. Aan het eind van de dag zegt Monahan echter dat hoe lichter je haar van nature is, hoe effectiever citroensap als aansteker zal zijn.

Gelukkig, als je het citroensap uitspoelt zodra het droog is, zegt Tang dat je veel van de schade kunt voorkomen. .

Leave Message

Your email address will not be published. Required fields are marked *