Hoe maak je je haar lichter met een zon en föhn?

Het enige wat je hoeft te doen is de Sun-In op de gewenste delen van het haar spuiten (of overal, als je gewoon overal een schaduwaansteker wilt zoals ik meestal doe). Nog steeds geïnteresseerd in het proberen van een haarverlichtingsspray? Hier leest u hoe u het kunt toepassen.

Hoe maak je je haar lichter met een zon en föhn?

Het enige wat je hoeft te doen is de Sun-In op de gewenste delen van het haar spuiten (of overal, als je gewoon overal een schaduwaansteker wilt zoals ik meestal doe). Nog steeds geïnteresseerd in het proberen van een haarverlichtingsspray? Hier leest u hoe u het kunt toepassen. Haarverlichtingsspray kan worden aangebracht op vochtig of droog haar. Spritz gewoon de spray op het deel van je haar dat je lichter wilt maken.

Voor een ombré-effect concentreer je het grootste deel van de spray op de onderste helft van je haar. Voor een geaccentueerd effect, spuit je kleine delen van het haar afzonderlijk. Voor een all-over lichtere look verzadig je je hele haardos lichtjes. Over het algemeen werkt het het beste met een föhn, maar je kunt hem natuurlijk gebruiken met de zon buiten.

Het hangt af van de resultaten die u wilt en, nog belangrijker, hoe snel u resultaten wilt zien. Ken je Sun-In nog? De hoogtepunten in een fles waren een nietje in elke strandtas uit de jaren 70, samen met babyolie (natch). Een nieuwe oogst haaraanstekers volgt een soortgelijk recept peroxide, water en alcohol, geactiveerd door de zon of een föhn maar in een gel. Op deze manier beschadig je je haar niet door het te lang aan te laten zitten en heb je een betere kans om de kleurverandering te volgen.

Giet vervolgens de vloeistof over je haar of gebruik een spuitfles om je haar grondig te coaten met de oplossing. Ja, Sunbabe kan strategisch worden aangebracht waar gewenst en mengt gemakkelijk met haar dat eerder is verlicht. Ten eerste zullen de resultaten permanent zijn en ten tweede kan het soms leiden tot haarbeschadiging, volgens Healthline. We laten ook chemicaliën weg die vaak worden aangetroffen in andere haarverlichtingsmethoden, zoals versnellers en ammoniak.

Doe dit alleen als de zon schijnt, want een föhn activeert het citroensap niet zoals de zon dat doet. Dankzij de Sun Bum Blonde Hair Lightener Spray kun je letterlijk naar buiten lopen en de highlights krijgen die je wilt. Gebruik gewoon een watje of een schone rijgborstel om een van deze oplossingen op kleine haarstroken aan te brengen. Dit komt omdat de zon je haar op natuurlijke wijze lichter maakt door de melanine erin te vernietigen, het soort pigment in je haar.

Over het algemeen treedt koperigheid op wanneer eumelanine (roodachtig pigment) dat in sommige haartypes aanwezig is, wordt blootgesteld tijdens het verlichtingsproces. Dit driedelige systeem bestaat uit een shampoo, conditioner en leave-in behandeling, die allemaal zijn geformuleerd met citroenzuur om verzwakte bindingen te versterken en je haar te doen herleven na chemische schade. Dit helpt bij het optillen van de lagen waarvan de haarschacht is gemaakt en zorgt ervoor dat de zon in de lagen kan doordringen en de haarkleur kan veranderen. Houd er rekening mee dat haarverlichting overmatig uitdrogen van het haar kan veroorzaken, vooral bij het gebruik van citroensap.

Volgens Rachel Bodt, ambassadeur van het merk Matrix, kunnen bepaalde haarverlichtingssprays je haar blootstellen aan ernstige schade en koperachtigheid. Omdat de echte echte zon zo ver weg is, zal het moeilijker zijn om het haar te penetreren om de kleur te veranderen.

Leave Message

Your email address will not be published. Required fields are marked *