Hoe maak je je haar's nachts lichter met citroensap?

Ten eerste kun je proberen citroensap en water te mengen met een verhouding van twee eetlepels citroensap tot één kopje water. Doe het mengsel in een spuitfles, breng aan op het haar en laat drogen in de zon.

Hoe maak je je haar's nachts lichter met citroensap?

Ten eerste kun je proberen citroensap en water te mengen met een verhouding van twee eetlepels citroensap tot één kopje water. Doe het mengsel in een spuitfles, breng aan op het haar en laat drogen in de zon. Voor nachtelijke effecten, als je haar droog is, wikkel je het in en slaap je's nachts met de oplossing in je haar. Om erachter te komen, praatten we met een paar beroemde coloristen voor de 4-1-1 over alles wat met citroenzuur en haar te maken heeft.

Blijf lezen om alles te weten te komen over het gebruik van citroensap voor haar. Nog steeds geïntrigeerd? Als je echt je hand wilt testen op citroenverlichting, is dit de veiligste manier om dat te doen, volgens Monahan. Lees gewoon onze risicosectie hieronder voordat u aan de slag gaat, zodat u de voor- en nadelen van dit proces kunt afwegen. Meng 1 deel citroensap met 2 delen leave-in conditioner.

Wrijf de conditioner door je haar. Aan het eind van de dag zegt Monahan echter dat hoe lichter je haar van nature is, hoe effectiever citroensap als aansteker zal zijn. Bleach oxideert de melanine van je haar en put je natuurlijke haarkleur uit, waardoor het direct een lichter uiterlijk krijgt. Het is bekend dat chemische haarverlichting sneller, robuuster, maar duurder is in vergelijking met de natuurlijke manier.

Zorg echter voor een goede conditioneringsroutine als u ervoor kiest om citroensap op uw haar aan te brengen om uitdroging te voorkomen. Hoewel dat misschien niet veel lijkt, moet u er rekening mee houden dat hoe meer u uw haar blootstelt aan citroenzuur, hoe meer u het in de loop van de tijd verslechtert. Hoewel citroensap in combinatie met blootstelling aan de zon de kleur van je haar absoluut kan veranderen, herinnert Tang ons eraan dat het proces dat nodig is om dit te doen ook schade veroorzaakt. Van beide kruiden is bekend dat ze het haar opfleuren zonder de haarlokken te beschadigen en het succes van uw thuisbehandeling kunnen vergroten.

Met de juiste voorzorgsmaatregelen en de juiste ingrediënten kan een haarbehandeling's nachts werken om uw lokken op te fleuren terwijl u slaapt. Wees voorzichtig met blootstelling aan de zon en draag een hoed als je niet opzettelijk probeert je haar te zonnen. Spoel het haar na het wassen opnieuw uit en vervolg met een vochtinbrengende conditioner, die je haar na uitdroging aanvult door het citroenzuur van de citroen. Anekdotisch bewijs suggereert echter dat het gebruik van citroensap op donker haar resulteert in het verschijnen van roodoranje tinten.

Als je op zoek bent naar een gezonde manier om je haar lichter te maken, is een natuurlijke haaraansteker misschien wel de beste keuze. Een mengsel van citroensap voegt een licht, zonovergoten blond haar toe, terwijl een kaneelpasta donkerblond of bruin haar lichter kan maken. Zonneschijn kan de verhelderende effecten van citroensap versterken omdat het op natuurlijke wijze de melanine in je haar bleekt. Sommige mensen kiezen ervoor om citroensap rechtstreeks uit de winkel te kopen in plaats van zelf de citroen te persen, wat ook werkt.

Leave Message

Your email address will not be published. Required fields are marked *