Kan citroensap het haar lichter maken met een föhn?

Was en conditioneer je haar zoals je normaal zou doen. Herhaal het proces dagelijks totdat je haar de gewenste schaduw heeft.

Kan citroensap het haar lichter maken met een föhn?

Was en conditioneer je haar zoals je normaal zou doen. Herhaal het proces dagelijks totdat je haar de gewenste schaduw heeft. Voeg 2 eetlepels citroensap toe om het bliksemproces te versnellen. Citroensap maakt je haar lichter door te werken met de zon of UV-stralen.

Het werkt niet met een föhn. Terwijl de zon het haar tot een punt op zichzelf zal verlichten, verloopt het proces langzaam. Het zuur in citroensap versnelt het proces. Om erachter te komen, praatten we met een paar beroemde coloristen voor de 4-1-1 over alles wat met citroenzuur en haar te maken heeft.

Blijf lezen om alles te weten te komen over het gebruik van citroensap voor haar. Om de vraag te beantwoorden, nee, je kunt je haar niet lichter maken met citroenen en een föhn. Als je citroenen wilt gebruiken om je haar lichter te maken, moet je buiten zitten en ook zonnebrand krijgen. Als je citroensap gebruikt om het lichter te maken, zal het een paar tinten optillen en een lichtere bruine kleur krijgen, maar het is onwaarschijnlijk dat het blond wordt met citroensap.

Zoek naar een echt hydraterende, diepe conditionerende behandeling om een deel van de schade veroorzaakt door zowel de zon als het citroensap te herstellen. Vitamine C is zelfs in verband gebracht met de productie van collageen, wat van vitaal belang is bij de haargroei, dus citroensap kan helpen om uw haarzakje te versterken en haaruitval te minimaliseren. Als je haar blond, aardbeiblond of rood is, zal citroensap het beter verlichten, wat levendigheid en helderheid toevoegt. Zoals we al zeiden, kun je, als je haar van nature droog is, een theelepel olijfolie aan dit recept toevoegen.

Ik raad echt niet aan om bleekmiddel of chemicaliën te gebruiken om donker gekleurd haar lichter te maken, het wordt alleen oranje. Citroen voor haargroei is een vertrouwd regime geweest om de meest gevreesde vijanden van haargroei te bestrijden - roos en haaruitval. Citroensap kan ernstig schadelijk zijn voor je haar als je het te veel gebruikt, of als je je haar gedurende opeenvolgende dagen te veel blootstelt aan de zon. Een diepe conditioner is ook een goed idee om de paar dagen tijdens het markeerproces te doen om te voorkomen dat het haar beschadigt.

Maar zorg ervoor dat je conditioner gebruikt als je de citroen opruimt, dit voorkomt dat je haar echt droog wordt. De sleutel is om je belangrijkste bliksemingrediënt te kiezen - citroen, rauwe honing, kaneel, appelciderazijn en kamillethee combineren allemaal goed. Dat gezegd hebbende, citroensap werkt het beste als een natuurlijke markeerstift voor blonde tot vuile blonde haarkleuren.

Leave Message

Your email address will not be published. Required fields are marked *