Kan citroensap het haar lichter maken zonder zon?

Het is dit ingrediënt dat het haar geleidelijk witter maakt, waardoor het lichter van kleur lijkt. Alleen citroensap gebruiken maakt je haar echter niet lichter.

Kan citroensap het haar lichter maken zonder zon?

Het is dit ingrediënt dat het haar geleidelijk witter maakt, waardoor het lichter van kleur lijkt. Alleen citroensap gebruiken maakt je haar echter niet lichter. Om dit te laten werken, moet je citroensap combineren met blootstelling aan de zon. Citrussap helpt de kleur van je haar lichter te maken, dus ga voor rechte vitamine C om het effect te concentreren.

Plet een dozijn of twee vitamine C-tabletten tot een pasta en meng met een eetlepel of twee roosverminderende shampoo. Kam de pasta door je haar; dek af met een douchemuts en laat hem een uur of twee zitten. Spoel de vitamine C uit en conditioneer je haar; style zoals gewoonlijk. Aan het eind van de dag zegt Monahan echter dat hoe lichter je haar van nature is, hoe effectiever citroensap als aansteker zal zijn.

En voor wat het waard is, hoef je geen volledig blonde lokken te hebben. Zelfs als je lichte highlights hebt, kan spritzen in wat citroen ze opfleuren. Om ze te gebruiken, moet je een haarmasker maken, en recepten vragen meestal om kokosnoot of olijfolie als mengmiddel voor gemakkelijker aanbrengen. Als je een lichte brunette of blond bent en deze doe-het-zelfmethode wilt testen, raadt Perkins aan om twee delen leave-in sprayconditioner te mengen met een deel citroensap en een spuitfles te gebruiken om op vochtig haar aan te brengen.

Deze tip werkt echter het beste om haar dat van nature blond of lichter is, lichter te maken. Wikkel je haar in een douchemuts om rommel's nachts te voorkomen en geniet van de verlichtende effecten van het citroensap in combinatie met de herstellende voordelen van een nachtelijke vochtbehandeling. Donkerder haar heeft rode en oranje ondertonen en deze zullen de eersten zijn die naar buiten komen wanneer ze proberen het haar op natuurlijke wijze lichter te maken. In de winter geef ik mijn haar graag een handje en probeer ik natuurlijke producten te gebruiken om het licht en zonovergoten te houden.

Door waterstofperoxide te combineren met zuiveringszout ontstaat er echter een pasta die op je haar kan zitten en magie kan werken, waardoor het met één tot twee tinten lichter wordt. De zuurgraad van citroensap werkt in eerste instantie als een azijn en kan bij de eerste toepassing een indruk van glans geven. Hoewel de resultaten het meest opvallen op lichtblond haar, kun je het ook op je bruine haar gebruiken voor prachtige gouden tot koperen highlights. Hoewel het klinkt als een plakkerige puinhoop, kun je honing mengen in een van de andere natuurlijke ingrediënten om je haar lichter te maken.

Nadat je hebt gewassen, raadt Ratay de extra stap aan om een hydraterend masker te gebruiken, omdat de zuurgraad van de citroen je haar kan uitdrogen. Spritz het nu op, bedek je volledige haardos of richt je op de specifieke delen die je wilt verlichten. Omdat appelciderazijn zoveel zachter is dan bijvoorbeeld citroensap dat reageert op directe zonneschijn, kunt u dit zo vaak als twee keer per week doen zonder het risico te lopen uw haar uit te drogen of te beschadigen. Je kunt je haar thuis natuurlijk lichter maken met markeersets in dozen, maar voor een natuurlijke, chemicaliënvrije opname, reik je gewoon in je keukenkasten voor hulp.

Als je echter donkerbruin of zwart haar hebt, zal een doe-het-zelf haaraansteker zoals citroensap niet echt werken.

Leave Message

Your email address will not be published. Required fields are marked *