Kun je haar lichter maken met een föhn?

Verzadig het haar royaal zodat het vochtig aanvoelt en ga dan minimaal een uur in de zon zitten. Citroensap maakt je haar lichter door te werken met de zon of UV-stralen.

Kun je haar lichter maken met een föhn?

Verzadig het haar royaal zodat het vochtig aanvoelt en ga dan minimaal een uur in de zon zitten. Citroensap maakt je haar lichter door te werken met de zon of UV-stralen. Het werkt niet met een föhn. Terwijl de zon het haar tot een punt op zichzelf zal verlichten, verloopt het proces langzaam.

Het zuur in citroensap versnelt het proces. Om de vraag te beantwoorden, nee, je kunt je haar niet lichter maken met citroenen en een föhn. Als je citroenen wilt gebruiken om je haar lichter te maken, moet je buiten zitten en ook zonnebrand krijgen. Hallo, uit eigen ervaring met het gebruik van citroensap op mijn haar is, dat het bij donkerbruin haar het meestal zal verduisteren met rode tinten en niet blond.

Hoewel je misschien probeert dit effect opnieuw te creëren met een föhn, heeft het simpelweg gebruiken van een föhn op het haar met citroensap NIET hetzelfde effect en werkt het niet. Gebruik een versterkende shampoo en conditioner om je gekleurde haar gezond te houden tussen afspraken door. Houd er rekening mee dat haarverlichting overmatig uitdrogen van het haar kan veroorzaken, vooral bij het gebruik van citroensap. Ik zou aanraden om 20-volume-ontwikkelaar met Ion bright white creme Lightener te gebruiken als je voor iets anders dan natuurlijke hoogtepunten probeert te gaan.

Je kunt op je hele hoofd aanbrengen om de kleur gelijkmatig lichter te maken of je kunt het op strengen aanbrengen alsof je highlights hebt gedaan. Het maakt donkerbruin haar bijvoorbeeld alleen een lichtere bruine tint en het zal je haar geen blonde kleur geven, zoals bleekmiddel of peroxide. Ik heb er nog nooit problemen mee gehad om de huid van mijn handen lichter te maken, maar ik denk dat als je een paar weken de tijd geeft om de huid op je vingers te regenereren, deze zal verdwijnen. Waterstofperoxide en citroensap zullen je haar nog steeds lichter maken zonder dat er warmte wordt aangebracht, maar warmte maakt je haar poreuzer en verhoogt de verlichtende effecten.

De manier waarop je het citroensap op je haar aanbrengt, is echter belangrijk, want tenzij je highlights op slechts één deel van je haar wilt, moet je het citroensap gelijkmatig over al je haar werken om een professioneel en egaal uitziend resultaat te geven. Over het algemeen is Sun-In redelijk veilig voor je haar, ongeacht welke methode je het gebruikt om het lichter te maken, en zal het geen schade aan je haar veroorzaken. Ik raad echt niet aan om bleekmiddel of chemicaliën te gebruiken om donker gekleurd haar lichter te maken, het wordt alleen oranje. Houd er rekening mee dat je je haar waarschijnlijk niet in een paardenstaart of een andere stijl wilt dragen terwijl Sun-In in je haar zit.

Een ander ding om in gedachten te houden - dat een vriend van mij op de harde manier heeft geleerd - is om geen citroensap op je haar te gebruiken als je in een gechloreerd zwembad hebt gezwommen (of van plan bent) te zwemmen of onlangs je haar hebt gekleurd met chemicaliën.

Leave Message

Your email address will not be published. Required fields are marked *