Wat gebeurt er als je's nachts citroensap in je haar laat zitten?

Verse citroensap droogt niet uit en beschadigt je haar niet. Langdurige blootstelling aan de zon kan echter de buitenmantel van uw haar beschadigen, de cuticula genaamd.

Wat gebeurt er als je's nachts citroensap in je haar laat zitten?

Verse citroensap droogt niet uit en beschadigt je haar niet. Langdurige blootstelling aan de zon kan echter de buitenmantel van uw haar beschadigen, de cuticula genaamd. Om deze reden wilt u de hoeveelheid tijd die u in de zon doorbrengt beperken nadat u citroensap op uw haar hebt aangebracht. Je kunt citroen gebruiken om verschillende haarproblemen te behandelen door een theelepel citroensap te mengen met wat ricinusolie.

Je kunt dit mengsel op je haar aanbrengen en het een nacht bewaren. Was het de volgende ochtend af met shampoo en conditioner. De beste manier om citroensap te gebruiken als een natuurlijke haarbliksemhack is om het op twee manieren te verdunnen. Eerst kun je proberen citroensap en water te mengen met een verhouding van twee eetlepels citroensap tot één kopje water.

Doe het mengsel in een spuitfles, breng aan op het haar en laat drogen in de zon. Voor nachtelijke effecten, als je haar droog is, wikkel je het in en slaap je's nachts met de oplossing in je haar. Maar de grootste zorg om naar te zoeken? Citroensap droogt en kan extreme lichtgevoeligheid op de huid veroorzaken. Omdat het een citroenzuur en een AHA is, vergroot het de kans op brandwonden op de hoofdhuid en schade aan de zon.

Het gebruik van het rechtopstaande citroensap kan ook behoorlijk drogen op je lokken, misschien wil je hier voorzichtig te werk gaan, vooral als je haar al vatbaar is voor uitdroging en breuk. Zorg ervoor dat je je haar hydrateert voor en na de hack van citroensap. De Grieken brachten goud, stuifmeel en olijfolie aan op hun haar terwijl ze urenlang weelderig in de zon doorbrachten. Citroen zit boordevol vitamine B en C die goed werken voor de meeste van je veelvoorkomende haarproblemen zoals roos, haaruitval, vette hoofdhuid en nog veel meer.

Dit komt omdat hoe langer je citroensap op je haar achterlaat, hoe groter de kans dat je het beschadigt en uitdroogt. Zet op hoog, richt de föhn in de richting en alleen de richting waarin je je haar wilt stylen, en gebruik de borstel om die stijl te vormen. Ten eerste zegt McCard dat je gewoon wat sap uit de citroen kunt persen en het kunt aanbrengen op de gebieden die je lichter wilt maken, bedek je lokken met je vingers, of pak een vertrouwde spuitfles en spritz de citrus overal. Directe toepassing In plaats van het te gebruiken in plaats van shampoo of conditioner, breng het citroensap aan op de hoofdhuid als pre-shampoobehandeling.

De actieve stoffen in de citroen zijn efficiënter als de citroen wekenlang niet in je voorraadkast heeft gestaan. Deze hack heeft gewerkt om het haar voor sommige mensen tot twee hele tinten lichter te maken, en het ruikt ook fantastisch. Nu heb je de inside scoop over alle manieren om je haar's nachts op natuurlijke wijze lichter te maken in het comfort van je huis. Als je op zoek bent naar een meer hydraterende optie, kun je het citroensap mengen met conditioner of kokosolie.

Met harige tong worden de kleine bultjes op het oppervlak van de tong groter en lijken ze op kleine haartjes.

Leave Message

Your email address will not be published. Required fields are marked *